Bagnet palec podwójny hartowany bizon rekord 5060020040 5020040r waryński. Wykonane z wysokogatunkowej stali konstrukcyjnej przeznaczonej do obróbki cieplnej, kute na gorąco co podwyższa wytrzymałość i nie narusza struktury materiału, krawędzie tnące hartowane indukcyjnie do 60hrc co zwiększa odporność na ścieranie, trwałe znakowanie bagnetu logo waryński oraz numer katalogowy potwierdza jakość i pozwala jednoznaczną identyfikacje produktu.
Zwiększona odporność na ścieranie.hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej.wytrzymałość na rozciąganie.to zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz nie powstają luzy….
Zwiększona odporność na ścieranie. Hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej. Wytrzymałość na rozciąganie. To zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz…
Zwiększona odporność na ścieranie. Hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej. Wytrzymałość na rozciąganie. To zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz…
Zwiększona odporność na ścieranie. Hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej. Wytrzymałość na rozciąganie. To zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz…
Zwiększona odporność na ścieranie.hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej.wytrzymałość na rozciąganie.to zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz nie powstają luzy….
Zwiększona odporność na ścieranie.hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej.wytrzymałość na rozciąganie.to zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz nie powstają luzy….
Zwiększona odporność na ścieranie. Hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej. Wytrzymałość na rozciąganie. To zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz…
Zwiększona odporność na ścieranie. Hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej. Wytrzymałość na rozciąganie. To zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz…
Zwiększona odporność na ścieranie.hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej.wytrzymałość na rozciąganie.to zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz nie powstają luzy….
Zwiększona odporność na ścieranie.hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej.wytrzymałość na rozciąganie.to zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz nie powstają luzy….
Zwiększona odporność na ścieranie.
hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej.wytrzymałość na rozciąganie.
to zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz nie powstają luzy. Dokładne szlifowanie elementów walcowych łańcucha zabezpiecza go przed ugniataniem i ścieraniem się elementów walcowych.zwiększona odporność na zrywanie.
wszystkie sworznie zakuwane z odpowiednią, powtarzalną siłą. Zbyt mocne zakucie może mieć wpływ na uszkodzenie innych elementów składowych łańcucha, zbyt słabe natomiast, może spowodować zerwanie łańcucha. Powtarzalna siła zakuwania, dzięki zautomatyzowanemu procesowi gwarantuje, że każde ogniwo łańcucha jest identyczne, perfekcyjneidealna współpraca z kołam.
dokładne i powtarzalne odległości pomiędzy sworzniami powodują, że łańcuch idealnie układa się na kole, tym samym nie uszkadzając zębów koła.pamiętaj, aby stosować koła pewnych i sprawdzonych producentów
Zwiększona odporność na ścieranie.
hartowanie sprawia, że łańcuchy są mocniejsze i mają dłuższą żywotność. Proces ten odbywa się pod specjalnym nadzorem, dzięki czemu zapewnione są idealne paramenty pieca oraz cieczy chłodzącej.wytrzymałość na rozciąganie.
to zasługa pasowania sworzni z płytkami, z dokładnością do mikrona. Dzięki temu łańcuch działa sprawnie – ogniwa nie wybijają się oraz nie powstają luzy. Dokładne szlifowanie elementów walcowych łańcucha zabezpiecza go przed ugniataniem i ścieraniem się elementów walcowych.zwiększona odporność na zrywanie.
wszystkie sworznie zakuwane z odpowiednią, powtarzalną siłą. Zbyt mocne zakucie może mieć wpływ na uszkodzenie innych elementów składowych łańcucha, zbyt słabe natomiast, może spowodować zerwanie łańcucha. Powtarzalna siła zakuwania, dzięki zautomatyzowanemu procesowi gwarantuje, że każde ogniwo łańcucha jest identyczne, perfekcyjneidealna współpraca z kołam.
dokładne i powtarzalne odległości pomiędzy sworzniami powodują, że łańcuch idealnie układa się na kole, tym samym nie uszkadzając zębów koła.pamiętaj, aby stosować koła pewnych i sprawdzonych producentówprodukt w pakiecie : lato
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Nóż do paszowozu
Numery porównawcze: 1050030, 90056
Cechy produktu
ząbkowane ostrze
dla systemów pionowych
grubość: 5,0 mm
Pasuje do
paszowóz Mayer 2
WYRÓB SŁOWACKI
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.