Bagnet palec podwójny hartowany bizon rekord 5060020040 5020040r waryński. Wykonane z wysokogatunkowej stali konstrukcyjnej przeznaczonej do obróbki cieplnej, kute na gorąco co podwyższa wytrzymałość i nie narusza struktury materiału, krawędzie tnące hartowane indukcyjnie do 60hrc co zwiększa odporność na ścieranie, trwałe znakowanie bagnetu logo waryński oraz numer katalogowy potwierdza jakość i pozwala jednoznaczną identyfikacje produktu.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Nóż do paszowozu
Numery porównawcze: 1050030, 90056
Cechy produktu
ząbkowane ostrze
dla systemów pionowych
grubość: 5,0 mm
Pasuje do
paszowóz Mayer 2
WYRÓB SŁOWACKI
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże waryński to przede wszystkim bardzo starannie dobrany gatunek stali, poprzedzony wieloma testami polowymi. Profesjonalne podejście do procesu doboru stali na noże, gwarantuje rolnikom ciągłość pracy maszyn, nawet w trudnych warunkach. Dzięki dodatkowej obróbce cieplnej w skrupulatnie monitorowanym procesie, noże cechują się zwiększoną żywotnością oraz wytrzymałością. Charakteryzują się dużą odpornością na ścieranie oraz nie są podatne na pękanie podczas zderzenia z ciałem obcym. Nożyki marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.
Noże napawane do przystawek do kukurydzy waryński. Wysokiej jakości noże hartowane i dodatkowym napawaniem laserowym. Wykonane ze starannie dobranego gatunku stali wysokowęglowej, poddane obróbce cieplnej. Ostrze noża pokryte trudnościeralnym napawaniem, charakteryzującym się dużą odpornością na ścieranie. Noże marki waryński gwarantują dużą dokładność cięcia przez długi okres eksploatacji.